Ossa Sepia

March 18, 2010

Cine sunt eu?

Filed under: Lyf — Diana Coman @ 8:41 p.m.

Încă nu știu răspunsul complet la întrebarea din titlu. Deocamdată definirea și descrierea ar fi ce scriam într-un text anterior.

Uneori răspund pe net cu intermitențe, în general atunci când sunt pe drumuri sau când îmi iau un pic de timp să mai învârt printre gânduri. Dar dacă aveți răbdare, revin până la urmă cu un răspuns pe blog aici, sau pe irc (freenode), in #ossasepia.

2 Comments »

 1. Buna ziua!

  Numele meu este Cristian.In urma trecerii in revista a site-ului dumneavoastra,as fi incantat sa colaboram(interactionam)prin schimb de linkuri.As dori sa postati pe prima pagina un link cu site-ul poker online bonus.ro , in schimbul acestui serviciu eu urmand sa va postez cate un link pe pokeronlineking.com (page rank3) , perlapoker.com si inca doua bloguri cu continut de poker.In conditiile in care acceptati,va rog sa-mi raspundeti pentru a stabili detaliile ancor textului.
  Cu speranta ca oferta mea este avantajoasa,astept colaborarea cu dumneavoastra.
  De asemenea,va rog sa-mi stergeti comentariul.In lipsa unei adrese de contact am apelat la comentariu.
  Cu respect
  Cristian

  contact @ pokeronlinebonus.ro

  Comment by cristian — June 9, 2010 @ 12:34 p.m.

 2. Buna ziua,

  Adresa aia de e-mail din chiar acest post ce e daca nu adresa de contact (ultima fraza, ultimul paragraf)? Oricum, nu-i bai, multumesc pentru vizita si pentru apreciere, dar eu nu fac schimb de linkuri. Sunt destul de sigura ca refuzarea acestei oferte nu va creeaza prejudicii prea mari intrucat cititorii mei nu par sa fie pasionati de poker, ca n-am scris nici macar un cuvant pe tema asta si nici nu prea cred sa scriu curand.

  Toate cele bune,
  Diana

  Comment by Diana — June 9, 2010 @ 2:30 p.m.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <strike> <strong>

Theme and content by Diana Coman