Școala de vară în ingineria programării

O săptămână de cursuri și laboratoare nu poate oferi decât o idee despre câteva subiecte din ingineria programării. Dar o săptămână de interacțiune cu colegi din toată lumea și cu cercetători care știu să fie și profesori excelenți poate deschide perspective noi.

Școala e în perioada 19-23 iulie 2010, în nordul Italiei. Burse există, informații complete găsiți pe site. Dacă sunteți în ultimul an de Master sau în orice an de doctorat, atunci e pentru voi. Dacă nu, poate cunoașteți pe cineva căruia i-ar fi mai de folos să participe.

Post publicat și pe voxpublica.

5 Responses to “Școala de vară în ingineria programării”

 1. Valentin says:

  (joking mode on)

  Nu-s ultimul an la nimic de genul .. dar de cunoscut, te cunosc pe tine si poate ca MIE mi-ar fi de folos sa participi TU ..

  Da' mie ce-mi iese la afacerea asta ?

  (joking mode off)

 2. Diana says:

  :) Pai ori iti e de folos ori nu? Sau nici folosul nu e de ajuns? Si eu care credeam ca ai oferi probabil o foarte binevenita sesiune de "Alternate perspective".... (joking mode absolutely off) (exista pe bune) (joking mode on)

 3. Diana says:

  P.S. Eu ce sa mai particip ca-s pe post unic de organizator.

 4. Valentin says:

  Represpectriva alternatoare ?

  Pai uite tema de gandire:

  Am un soft. Platit. Al meu, deci.
  El stie sa inghita un text in engleza pe o parte si sa scuipe 1 2 .. "n" copii pe iesirea cealalta, cu proprietatea ca variantele seamana dar nu's la fel (sinonime, alea alea .. 'ntzelegi matale?).

  Daca inscriu softu' asta la festivalul programatorilor de zici mai sus ca-mi dai si bursa numa sa nu ma bag, invata softu' meu sa faca sinonimizarea si la alte limbi de circulatie bucuresteana, gen romana ?

 5. Diana says:

  Ah, ah, miscarea pentru un soft liber. Din cate pricep ce-i al tau e un drept de folosinta si nu un soft. C-asa e achiar de nu se zice. Si ca raspuns, daca softul e prost (facut), apai nimeni nu-l desteapta. Daca nu-i asa de prost, ar trebui sa se rezolve cu un dictionar de ce-ti trebuie tie (fie si romana).
  Daca reusesti sa inscrii softul la doctorat sau in ultimul an de master, ma gandesc ca poate fi acceptat si la scoala de vara. Logic vorbind :D

Leave a Reply