Publicitate sinceră



February 25th, 2010 by Diana Coman

Din ciclul întrebărilor la care mai bine nu capăt răspuns, mă tot întrebam astăzi: de ce, de ce, de ce tot sună articolele din presă (ca de exemplu ăsta sau ăsta) ca o prezentare-reclamă de firme și situri? Mai exact problema nu e prezentarea, ci faptul că e așa pe șestache. Altfel spus nu mă deranjează dacă tu prepari știr, dar îmi sare țandăra dacă mi-l vâri pe gât pe post de lobodă, varză de bruxelles sau ouă de cangur.

Și dacă știrul nu era ou de cangur de ajuns, merg eu la sursă să-l văd în toată splendoarea sa. Dacă se mai spune că publicitatea autohtonă e un fel de a minți clientul, să nu credeți. E fals. Adevărul e clar spus, dar mulți clienți aleg să nu creadă. În stilul "creditul de nevoi personale" de ambe sexe și "pielea familiei mele", știrul se declară și el un cartier unic, conceput pentru a satisface. Ce anume? Păi nevoile zilnice. Ale întregii familii.

e un cartier unic, un proiect rezidential de clasa la marginea orasului, conceput sa satisfaca nevoile zilnice ale dvs si ale familiei dvs.

Să nu ziceți că nu v-au spus adevărul!

Comments feed: RSS 2.0

2 Responses to “Publicitate sinceră”

  1. Vad ca dezvolti o adevarata preocupare cu ouale alea de cangur...

  2. Diana Coman says:

    Absolut. Daca se mai dezvolta mult o sa o fac pe rand, dupa cum se poarta: teaser publicitar, post, blog, afacere, film, carte, succesuri. Toate doar din oua de cangur.

Leave a Reply