Atunci ca si acum ca-ntotdeauna



September 13th, 2018 by Diana Coman

Pentru ca unele lucruri chiar nu se schimba indiferent cat calatoresti in timp, in spatiu ori in alte dimensiuni de nici nu-s descoperite inca, pun aici cuvintele cele adevarate, sa fie de referinta1 adica sa am unde trimite tinerele sperante pline de... a-vant :

reclama_oua_1944


  1. Autorul original - al reclamei ori al imaginii scanate macar - nu-l stiu si n-am reusit sa-l descopar ca altminteri circula imaginea dar nu zice nimeni nimic ca de unde a luat-o sau a gasit-o sau cum e. Eu de gasit am gasit-o pentru ca am cautat-o anume, dar nu-i in nici un caz feisbuc acum sursa la asa ceva. Daca stiti anume cine a scanat imaginea si unde, ziceti la comentarii aici.  

Comments feed: RSS 2.0

6 Responses to “Atunci ca si acum ca-ntotdeauna”

  1. Observatia neplacuta subiacenta fiind ca "bineinteles ca se cotcodaceste mult si se munceste putin -- barbatii s-or dus de pe lume si-or lasat muierile de capu' lor".

  2. Diana Coman says:

    Zici? Imi pare din alea care se pot argumenta si ras-argumenta in toate directiile. Ca aia de chiar erau barbati s-au intors nu doar s-au dus, ca stiu chestiunea fix de la bunica-mea care inca tinea minte cum a tinut maica-sa singura (si altminteri prin 2 razboaie, cu amintirea cea mai clara ca "macar nemtii erau curati ca rusii ne-au umplut de paduchi") gospodaria toata (ca barbatul paralizat la pat si vedea si de ala oricum) si tot asa.

  3. Diana Coman says:

    For English speakers, Mircea's comment + translation from the logs: http://btcbase.org/log/2018-09-13#1850138

  4. Apai io stiu ce sa zic ? Fix ase, de zis se pot zice multe, ce relatie tin cu realitatea ie dubios si cui ajuta ele e inca alta poveste.

  5. Fapt e ca-n cazul concret al oualor m-antelegi tu, ele-s chiar produsul insusi al sexualizarii. Cam ca-n bancul ala cu "domnule, da' de ce mincati avortonii" asa si noi. Ma rog, astea industrializate cica fac si fara, cit o mai dura si aia.

  6. Diana Coman says:

    Este. Cat despre cele industrializate, e oricum discutabil daca alea chiar sunt oua desi probabil sunt oua *inca* adica prin comparatie cu ce urmeaza. Si de altfel toti de-i stiu sa fi chiar lucrat in asa ceva nu voiau sa manance produsele nici gratis sa le fi dat, nici nu pot zice ca nu vad de ce.

Leave a Reply