Sef de testoasa si ceremoniiNovember 4th, 2016 by Diana Coman

"Eu o sa am grija de tine" a zis el zambitor si plin de caldura iar in secunda urmatoare mi-a dat prompt si neatent cu testoasa de plus in cap. Drept razbunare, l-am inhatat si atacat cu toate fortele gadiliciste, profitand fara jena de fiecare milimetru patrat de piele roz iesita de prin pijamale. Printre chicoteli si zvarcoleli mi s-a insurubat prin plapuma cautand scapare si-a pus testoasa intre noi ca scut imun la gadilat. Asa ca l-am inhatat pe sus cu testoasa cu tot si l-am gadilat doar cu varful nasului cat il amusinam pe unde s-a nimerit, pe peste tot, in sus si-n jos, crucis si curmezis. Iar el s-a lipit chicotit de mine si mi-a zis de undeva de la estul testoasei de plus: "Cand ma fac mare, am sa te pot lua Eu pe tine in brate, mami."

Daca am facut armistitiu si-am iesit din pijamale, s-a oprit ganditor cu un picior pe jumatate-n crac de pantalon si si-a adus aminte:

- Mergem sa luam prajitura azi?

- Mergem.

- Bine, mami, asa trebuie.

- De ce trebuie?

- Ca sa pot sa-ti zic la multi ani!

Si s-a uns deci seful testoasei in sef de ceremonii diurne cat a fost cu prajitura, cu trandafiri, cu discutii. Mai ales -daca-i el nici nu se poate altfel- cu discutii. Si cu testoasa, musai cu testoasa, ca ele oricum traiesc mult. Daca n-o mai vrea el sa ma ia in brate cand o fi mare, ma gandesc ca o vrea macar testoasa, tot m-am scos.

Comments feed: RSS 2.0

Leave a Reply