Sumar de saptamana I



March 24th, 2016 by Diana Coman

Am facut: doi soareci albi (2), un porc roz, doi paianjeni (mov si gri), un joben si un semn de stop. Toate din hartie, carton si samanta de fire albe de par la mine-n cap. Da' in rest succes total, menajeria creste iar copilul tot adauga la ea de zor. Noroc ca n-are idei sa adauge paianjeni vii, ca in rest nici nu-i problema.

Am mancat: o tarla de vinete impreuna cu toti amicii usturoi. Pentru ca m-am trezit ca vreau vinete si nu o data de doua ori sau de sapte ori. Ci in fiecare dimineata. Si la fiecare pranz. Ocazional si seara. Nu, nici nu-s insarcinata nici n-am avut vreodata "pofte" cat am fost, de altfel.

Am vorbit: dupa cerintele interlocutorilor, adica non-stop, de cum deschide ochii (interlocutorul) si cat reusesc sa-l prind cu gura inchisa. Pus la modul asta nici nu mai pare mult, chit ca as posti de la vorba un an intreg. Mai ales daca pot dormi timpul asta in loc de a-l vorbi.

Am citit: diverse spre dezbarligarea mintii proprii, mai ales pe teme de programare. Si motoare grafice pentru jocuri pe calculator.

Am aflat: cum si de ce se bat cuie cu microscopul.

Comments feed: RSS 2.0

Leave a Reply