Jurnal de duminica



April 5th, 2015 by Diana Coman

Dimineata am perfectat saritul din pat si eliberat copilul din sacul de dormit. Recomand cu incredere oricui doreste o trezire rapida, de la somn adanc la mod complet de functionare in 30 de secunde - cele 30 sfasiate de un strigat "maaami." Sigur, nu e strigat disperat, se poate reactiona si mai cu incetinitorul. Se poate, dar n-are nici un haz. Mai ales ca apoi copilul se asigura: "nu te-am trezit, nu?"

Ulterior am mai masurat odata lungimea foarte interesanta a minutelor adunate in orele petrecute cu un copil mic: daca te lasi la mintea lui se lungesc minutele interminabil si contempli serios posibilitatea de alpinism intre patru pereti; daca il ajuti sa creasca si el mai spre mintea ta in schimb, trec chiar prea repede si in tot cazul, cu mult raset de ambele parti. Azi am redescoperit deci origami si spre surpriza mea constat ca imi face bine sa impaturesc hartie - n-am idee de ce ori cum, ca in rest nu ma omor cu impaturitul lucrurilor altminteri. Urmeaza sa vad ce fac apoi cu menajeria de pasari, broaste, dragoni si avioane de hartie.

Dupa-amiaza m-am plictisit si in consecinta am cautat de citit si-am gasit in schimb de ascultat. Pentru vorbitori de rusa (ori doritori sa invete prin sistemul aruncat unde-i apa mai adanca in ideea ca inveti sa inoti pana la mal), recomand cu incredere pe Семен Ярмолинец care citeste excelent, e o placere sa-l asculti. E chiar bun de incheiere pentru o seara de duminica atat de relaxata.

Comments feed: RSS 2.0

Leave a Reply