Mă laud



February 9th, 2010 by Diana Coman

Spre surprinderea mea, se pare că e adevărat că dacă eu nu mă laud cu ce am câștigat, slabe șanse să știe careva :) Și acum că am învățat acest adevăr pe care toată lumea îl știe de la vârste fragede, e cazul să îndrept lucrurile atâta cât se mai poate așa de târziu. Mai bine mai târziu decât niciodată.

Așadar, spre bucuria mea adevărată, chiar am câștigat concursul de Crăciun de la Trilema. Premiul e primit, invitația la o discuție cu colegii de concurs s-a amânat pentru mai târziu din cauza zăpezii. Dar eu sper să fie și întâlnirea în aprilie.

Și asta nu e tot. Între timp, a mai fost un concurs pe altă trilemă dar cerând un text cu mult mai scurt. Care text n-a câștigat nici premiul 1, nici 2 și nici 3, ci doar al....23lea (sper că am numărat bine, numărul 137 e cel de care zic). Eu zic că e un loc bun, PA-ul meu se simte comfortabil acolo, nici prea sus și nici prea jos, mai are după el vreo 130 de alte PA-uri, înaintea lui 22 care e un număr fain, l-a citit lumea, l-au evaluat arbitrii, l-au plăcut suficient unii cât să-l menționeze, e bine. Mai e loc de crescut, dar mai e și timp. Bun, dar ce facem cu premiul, adică un an domeniu si hosting? Din motive cărora le-aș zice proprii (așa ca în caracteristice adică), dar nu personale, deși țin de persoană (na, că e clar acum), cred că se va finaliza donat unui doritor serios de așa ceva. Drept pentru care întreb: care dorește, care poftește, un domeniu si hosting gratuit pe un an, dat de Trilema? Nu-i decât unul, așa că dacă-s mai mulți doritori, o să aleg. După ce criterii, nu sunt sigură încă, dar se caută doritor serios, pus pe bloguit mumos și des în limba română. Cine dorește?

Comments feed: RSS 2.0

23 Responses to “Mă laud”

  1. Wow... ai castigat 1000 de lei? :D Ce tare! Felicitari! Suntem prieteni, nu? Prietenii impart toate lucrurile. :P

  2. SingurEu says:

    Salut! Doresc eu! Nu de-alta, dar am primit unul (eu am fost abia pe locul 40) și au fost ceva probleme, iar acum am ratat șansa.
    Scriu des, nu pocesc limba română decât intenționat și, dacă nu te deranjeză stilul mai dur (prefer să cred că există și un fond dincolo de forma relativ „șocantă” :D), blogul meu chiar merge.
    Am ajuns aici la recomandarea lui Mircea Popescu, trimis la o posibilă a doua șansă.

  3. Diana says:

    Aha, castigat si primit la timp chiar daca mentionez de ei abia acum. Multumesc :) Pai aveam ideea asta sa impart cu ceilalti care au participat un strudel, un pahar de vin, de cafea sau de ceai sau ce pofteste fiecare la o imparteala de vorbe. Si cred ca nu-i bai un prieten intre atatia contracandidati. Dar cum mi s-a pus zapada curmezis, s-a amanat pentru Bucuresti de Paste probabil. Iar pentru Timisoara...cand oi ajunge pe acolo nu stiu inca :)

  4. SingurEu says:

    Greșeala mea! Am câștigat cu două texte, dar am înțeles că se dă un singur domeniu. :(

  5. Diana says:

    Stai ca acum chiar ca n-am priceput :) Ai castigat cu doua texte si ai primit acel singur domeniu sau nu? Adica ai nevoie de al doilea sau problema e ca pana la urma n-ai primit niciunul?
    Si o intrebare, de curiozitate (n-o lua ca pe o provocare sau altceva, chiar e doar curiozitate): ce aduce in plus unui text folosirea curenta de injuraturi samd ?

  6. SingurEu says:

    Nu reușesc sa trimit un comentariu.

  7. SingurEu says:

    Nu merge!!!!!!!!!!!
    Vream să-ți trimit linkuri de la câteva posturi în care nu apare nicio înjurătură. Cât despre ele, să știi că stimuleaza funcția fatică a limbajului! :D

  8. Diana says:

    Ba uite ca merge. Era luat drept spam din cauza linkurilor. L-am extras de acolo si iata.

    Despre "sigur ca", repet ca nu m-am impiedicat de ele. Pot sa zic si eu ca eram sigura ca o sa crezi ca m-am impiedicat in ele :) Precum am zis, eram curioasa, mai stii, poate ma convingi si pe mine ca se merita sa le pun in texte. Promit ca citesc mai multe de pe blog. Am zis ca las lumea interesata sa zica ceva pana diseara macar, deci astept sa vad daca mai vor si altii.

    Intre timp tot nu m-am lamurit: ai castigat cu 2 PA-uri, dar ai primit un domeniu sau niciunul pana la urma?

  9. SingurEu says:

    Am câștigat cu 2 PA-uri. Dar la punctajul domenii. Și am înțeles că nu se dau mai mult de un domeniu/om, că s-ar contraveni scopului inițial: trecerea fiecăruia dintre cei care și-au scremut creierii pe domeniul propriu, iar nu câștigat și „făcut speculă” cu domenii.
    Eu l-am primit pe al meu, dar a fost o problemă de comunicare cu Mircea (am fost eu bou-vagon) și a ieșit prost. Are un nume „greșit”. Este vorba despre un singur domeniu! De-asta am apelat la tine, că am rămas fără!!!

    Cât despre înjurături, nu le folosi decât dacă o faci cu convingere și ești dispusă să ți le asumi. Am dat o leapsă „neortodoxă” unei colege, a răspuns, iar apoi au tot întrebat-o cunoscuții ce-i cu ea și până la urmă a șters-o.

  10. Diana says:

    Aha, acum am priceput. Pai dinspre partea mea, daca nu apare pana diseara careva cu o nevoie evident mai uriasa decat a ta, la tine merge domeniul.
    Cat despre injuraturi, stai linistit, daca decid sa fac ceva, imi asum ceea ce fac :)

  11. SingurEu says:

    Dacă apuc să fiu eu fericitul câștigător, lasă, te rog, un comentariu pe undeva pe la mine!
    Mersi!

  12. Iulia says:

    Felicitari! Eu as dori domeniul daca se poate. Am primit comentariile tale pe blog. Multumesc frumos :)

  13. Cristian says:

    Felicitări!

  14. Diana says:

    Gata, esti fericitul castigator, cu placere. Spor la bloguit pe noul domeniu.

  15. Diana says:

    Multumesc. Din pacate n-am decat un premiu de donat, iar SingurEu a fost primul la reactie si a muncit serios sa ma convinga ca ii trebuie (vezi si setul de linkuri de mai sus). Asa ca are prima optiune. Daca totusi lui pana la urma nu-i mai trebuie (ca nu mi-e clar), atunci la tine merge.

  16. Diana says:

    Multam, multam. Si bine ai venit pe aici :)

  17. Diana says:

    Ai noroc si ai domeniu+hosting :) Contacteaza-l pe Mircea Popescu si da-i detaliile (vezi ca vineri e ultima zi imi pare).

  18. SingurEu says:

    SĂRU'MÂNAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
    :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

  19. Deci postul asta mi-a dat o idee teribila!

    PS. Felicitari Diana! :)

    PPS. Florine, sper ca acu plangi si regreti :D

  20. Diana says:

    Merci si ma bucur ca am si dat ceva (idei), nu doar luat (premii). Si care e ideea cea teribila?

  21. Iulia says:

    Diana multumesc mult pentru domeniu! Il voi contacta pe Mircea azi. :)

  22. [...] acesta a câștigat un onorabil loc la concursul de PA de la Trilema. Îl reiau aici pentru că rămăsese pierdut pe la adrese [...]

Leave a Reply